Klänningar i massor!Startsida

Festklänningar på nätet

Långklänningar online

Aftonklänningar billigt

Balklänningar - förtjusande

Sexiga klänningar på webben

Partyklänningar här

Billiga klänningar

50-tals klänningar online

Långklänningar online att dö för

     
Långklänningar är inte alltför svårt att hitta online men självklart vill man ju ha det där perfekta pangplagget som liknar det man letat efter ett tag. Här kommer jag ge lite tips och råd om var jag har hittat långklänningar online, och då i synnerhet billiga sådana. Nelly har ett stort utbud av långklänningar i sin webbshop. Man kan välja snitt i menyn överst – söker du klänningar med en axel bar eller kanske ”den lilla svarta”? Eller kanske som sagt en långklänning – i så fall heter de maxiklänningar här. Kanske inte de billigaste du kan hitta online men väldigt eleganta för den som söker något med stil och många detaljer. I så fall är det här någonting att rekommendera. Vissa av klänningarna i den här shopen har lite catwalkstuk men är kanske snäppet snällare.


Röd långklänning     Svart långklänning


Som ni ser är Nelly ganska flashiga när det gäller långklänningar. Inte så diskreta om man nu är ute efter det. Eleganta men som sagt, inte speciellt billiga egentligen. Några som är billiga på klänningar online är däremot Bonprix .


Rosa långklänning


Den här stiliga saken kostar endast 449 kronor hos Bonprix. Där kan man glänsa för mindre.

När du köper en långklänning online, tänk då på att välja en design som passar din kropp. Om du är kort, välj då en klänning som går till fotknölarna och passa på att ta fram de högklackade skorna eller skor med kilklack.

Storblommigt kan fungera om du är lång och smal. är du lite större kanske en svart klänning eller en sådan med tunt tyg passar bäst. Om midjan är markerad på klänningen kan det ibland bli lite fel beroende på om du själv har hög eller låg midja. Försök välja en klänning som gör dig rättvisa. Blir det fel kan man alltid skicka tillbaka plagg.

Om överdelen på långklänningen inte har några axelband, alltså en tubklänning, kommer den förmodligen att passa bäst på den som inte har så breda axlar. Tubklänningar gör nämligen att axlarna ser bredare ut. En del klänningar har axelband som går att haka av. Sitter klänningen då inte uppe kan man byta ut dem mot genomskinliga axelband. Till tubklänningar passar glacéhandskar.


Långklänning från Ida Sjöstedt


Vill man ha något exklusivt är Ida Sjöstedt just nu en designer som det talas väldigt mycket om. Ovan ser vi en modeskapelse av virtuost snitt. Jag är osäker på om dessa kan (eller bör) köpas online men affärer som säljer hennes klänningar finns lite varstans i landet. I Stockholm hittar du dem i PUB-huset och Sturegallerian.

Letar du efter långklänningar som i balklänningar kan du gå till den sektionen på sidan.